Entradas

Mostrando entradas de febrero, 2017

DIMECRES 8 DE FEBRER

Hola a tots! Hui hem tingut una classe molt completa ja que a més de repassar el que haviem fet el dia anterior i seguir un power i vídeos que explicaven l'evolució de les noves tecnologies, hem completat el blog i hem realitzat tasques noves i desconegudes per a tots. Aquestes tasques han sigut: afegir diferents gadgets ; com els blogs dels companys, una imatge i una frase que ens definixca. En definitiva, puc dir-vos que estic aprenent a un ritme prou ràpid i que m'agrada tot el que hem fet fins ara. Anire informant-vos com sempre.   Fins prompte!   Cristina.

DIVENDRES 3 DE FEBRER

Bona vesprada! El passat divendres tinguèrem la primera classe de l'assignatura a l'aula d'informàtica i encara que al principi anàvem un poc perduts, vam aprendre diverses coses, com crear un blog i alguna de les seues funcions. Entre elles, adjuntar a l'entrada un video o un document de presentació, ajustant les mesures d'aquest per aconseguir una millor estètica i ordre del blog. Anire informant-vos del que fem poc a poc. Fins prompte!  Cristina.

QUÈ ÉS UN PORTAFOLI?

Presentació realitzada per Esther Campos .    Portafolio Electronico from esther campos

TUTORIAL DE BLOGGER

Imagen
Com crear un BLOG ? Amb aquest video pode u aprendre mitjançant un exemple :

PRESENTACIÓ

  ¡B ona vesprada ! Sóc Cristina Campillo, alumna del Grau de Magisteri d'Educació Primària, especialitat TIC de la Universitat de València. La finalitat de la creació d'aquest blog és el poder treballar l'assignatura " Programari i Maquinari en contextos educatius" des d 'aquesta plataforma i anar actualitzant amb entrades relacionades amb aquesta.    ¡Espere siga del vostre interés!